2013-06-14

Jöhet a Jucyka Wagyok feliratú Coca-Cola

Amióta a Coca-Cola elindította Magyarországon az Ausztriából importált marketingfogását, a neves kólásüvegeket, és lassan, de biztosan a hozzá tartozó reklámkampány is megyeget, azóta bizonyára egyre kedvtelenebbek az Eufrozinák, a Józsuék, a Leokádiákról nem is beszélve (létező női név, bár nem hinném, hogy hívnak így bárkit is). Ráadásul a Coca-Cola egyes nevekben túlbuzgó is volt, hiszen Gergely feliratú italt például nem találni, csak Gergőt, noha nem mindenki használja így a nevét. Most a Coca-Colának sikerült megint valami vadiújat kitalálni: az öntapadós matricát. Bizony! Na, de térjünk a tárgyra! Szegeden ha július 21-én, 22-én a Tesco-ban, vagy augusztus 31-én az Árkádban, ha viszel egy doboz kólát, amelyen egy becenév van, mint pl. Haver, akkor ráírnak neked bármit. Remélem tényleg bármit, nem csak rendes neveket, mert akkor jöhet a JuCyKa WaGyok, a Julcsicskácska, a Pingu felíratú kóla.


De azért jöjjenek a nevek is!


Az igazi poén azonban az lenne, ha valaki kérne például Pepsi feliratút, bár nem adnának, az biztos, kíváncsi lennék a reakciójukra. Esetleg egy ilyen?Kár, hogy Orbán nem most kötött „hűha de jó” partnerséget a Coca-Colával, mert akkor biztos csináltak volna ilyet neki:

Bár én inkább ilyet adnék neki


Neked is egy Coca-Cola - itt csinálhatsz egyelőre virtuális kólát barátaidnak. Majd egy későbbi posztban azt is megmutatom, hogy egy kis trükkel saját feliratot is rátehetsz. Ezek is így készültek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...